Webdesign

Wordpress websites

Breet is goed in WordPress websites, voor vrijwel ieder budget. Omdat ondernemen in onze genen zit snappen wij ook dat het soms best een investering is, zo’n mooie nieuwe site en alles daaromheen. Je mag daarom ook in termijnen betalen, dat scheelt weer. Komen we wel uit. Breet rekent sowieso lage tarieven want er zijn geen hoge overheadkosten voor bijvoorbeeld een duur kantoorpand met veel mensen.

 

Wat we nog meer doen

Breet (her)schrijft de teksten op je website, SEO-proof uiteraard, zorgt voor (stock)fotomateriaal, zet je blog op en optimaliseert je social media kanalen en profiel in Google Mijn Bedrijf. Had je die nog niet? Dan maken we ze voor je.

Experts

Breet werkt samen met vertrouwde developers en specialisten voor de wat ‘ingewikkelder’ dingen. Bijvoorbeeld voor de koppeling van je website met een CMS of database. Maar ook bij storingen, die direct worden opgelost.

Ook werken we samen met de beste specialist op het gebied van Google SEA (Seach Engine Advertising) zodat je dat niet allemaal zelf hoeft uit te vinden.

En we zorgen dat je precies begrijpt wat we
doen, zonder ingewikkelde termen of onverwachte rekeningen achteraf.

Marketing

Huisstijl

Kan je huisstijl of logo wel een upgrade gebruiken? In veel gevallen kan Breet dit voor je doen. Ook de layout van je nieuwsbrief, facturen, briefpapier etc. frissen we voor je op.

Support

Onze service

Je website wordt altijd opgeleverd met duidelijke instructies voor bijvoorbeeld het uploaden van nieuwe producten. Mocht je er zelf niet uitkomen of wil je iets anders wijzigen of toevoegen? Dat doen wij tegen een heel gunstig uurtarief en zo snel mogelijk, speciaal voor vaste klanten.

Is er een storing op je website of werkt iets niet zoals het zou moeten werken? Laat het ons direct weten zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen. Bel of Whatsapp even met 06 42 122 960 of stuur een mailtje.

Tarieven

Jouw website en bedrijf is niet standaard dus het tarief is dat ook niet. Maar we maken wel graag de allerscherpste prijs voor je dus laat het weten als je op zoek bent naar een nieuwe website of hulp nodig hebt op het gebied van marketing. Dan kunnen we samen bepalen wat er nodig is en wat dat gaat kosten. Je mag ook in termijnen betalen, dat scheelt weer. Zonder rente of andere extra kosten.